Notícies
< Anterior1234567...262263
Guerra Civil a Catalunya: Una bandera de la 11ena Divisió de Líster torna al front de la batalla de l'Ebre
dimarts, 21 d'octubre de 2014

21/10/2014.-Una bandera de la 11ena Divisió de l’Exèrcit Popular de la República que fou emprada durant la batalla de l’Ebre ha tornat més de set dècades després a l’antic front de guerra, a la comarca de la Terra Alta. L’associació d’Amics d’Enrique Líster ha cedit l’estendard al Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe) en un acte celebrat el passat de cap de setmana a Corbera d’Ebre.

Guerra Civil Espanyola: Garzón denuncia que Rajoy passa 'olímpicament' de investigar els crims franquistes
dilluns, 20 d'octubre de 2014

20/10/2014-L'exjutge espanyol Baltasar Garzón ha denunciat a Madrid que el govern de Mariano Rajoy no fa cas "olímpicament" les recomanacions de l'ONU perquè el país investigui els crims del franquisme. L'executiu espanyol "ha fet cas olímpicament aquestes recomanacions i fa notar que no les complirà i no obstant això ha aconseguit estar en el Consell de Seguretat de les Nacions Unides", va fustigar dos dies després que Espanya fos elegida membre no permanent d'aquest organisme per els anys 2015 i 2016. 

Guerra Civil a Catalunya: Barcelona ret homenatge dissabte a les Brigades Internacionals
dilluns, 20 d'octubre de 2014

20/10/2014.-L’Associació d’Amics de les Brigades Internacionals de Catalunya organitza el proper dissabte, 25 d'octubre, a les 11.00 hores, un homenatge a les Brigades Internacionals a la Boca nord del Túnel de la Rovira, a la Rambla del Carmel de Barcelona, on hi ha un monument a aquests voluntaris internacionals.

Guerra Civil Espanyola: Denúncia davant el Fiscal per comparar el nazisme amb la situació a Catalunya
dimecres, 15 d'octubre de 2014

5/10/2014.-Les associacions i col·lectius signants del ‘Manifest per la dignitat democràtica davant la banalització del Nazisme’, una de les quals és Diari de Guerra, han presentat avui dimecres, 15 d’octubre, una denúncia davant el fiscal delegat de delictes d’odi i discriminació a Catalunya amb motiu de la propagació d’insults, les calumnies i les amenaces difosos de manera pública i reiterada en que s’afirma que els actes i manifestacions dels ciutadans catalans, les entitats de Catalunya i dels representants polítics de les institucions Catalanes són actuacions pròpies del Nazisme o de règims feixistes.