Notícies
< Anterior1234567...257258
Guerra Civil a Catalunya: El camp d’aviació de la Sénia organitza el dissabte 20 una diada amb múltiples actes
divendres, 19 de setembre de 2014

19/09/2014.- L'Ajuntament de la Sénia el Patronat del Camp d'Aviació organitzen el dissabte, dia 20, la IV Diada commemorativa de la creació del camp d'aviació. Els actes començaran a les 10.00 hores amb l'acte inaugural, parlaments i obertura del centre d'interpretació, parades d'artesans i parades de venda de material militaria. A aquella hora, també, visita guiada al centre d'interpretació, Torre de les Coves de Martí i l'avió Mosca. El grup de recreació Ejército del Ebro oferirà, al seu torn, un acte de recreació històrica.

Guerra Civil a Catalunya: La fusió entre turisme de memòria i vi, nova oferta a la Terra Alta i el Priorat
dijous, 18 de setembre de 2014

18/09/2014.-L’empresa Terra Enllà, guiatges i tres cellers de la DO Terra Alta i DO Montsant oferten conjuntament un cicle d’experiències que combinen guiatges pels escenaris de la batalla de l’Ebre amb visites i cates als cellers. Al mes d’agost es van dur a terme les primeres activitats i al setembre s’ha programat un cicle de rutes estables que es mantindrà, i fins i tot es pot ampliar, els propers mesos.

Guerra Civil Espanyola: ICV pregunta al Govern com és que TVE oblida les vícimes de la repressió franquista
dimecres, 10 de setembre de 2014

10/09/02014.-El senador per Barcelona, Jordi Guillot, portaveu de l'Entesa a la Comissió mixta de RTVE, ha pregunta per escrit al govern per la informació que va emetre el Telediario 2 de La 1 de TVE, en la seva edició del 30 d'agost, sobre la commemoració del Dia Internacional dels Desapareguts.

Segona Guerra Mundial: Un jutge dicta que l'àguila nazi del cuirassat Graf Spee és propietat d'Uruguai
dimecres, 10 de setembre de 2014

10/09/2014.- La Cort Suprema uruguaiana ha obert el camí a la subhasta d'una preuada peça nazi després de determinar que l'àguila del cuirassat alemany Graf Spee, enfonsat en aigües uruguaianes en 1939 després d'una batalla naval, és propietat de l'Estat uruguaià. La peça en qüestió és una imponent àguila de bronze de 2,8 metres de llarg per 2 d'alt i 350 quilos de pes que sosté entre les seves urpes una esvàstica i adornava la popa del cuirassat alemany de butxaca "Admiral von Graf Spee". L'àguila va ser rescatada el 2006 del fons de la costa uruguaiana, però el govern va frenar el 2010 les intencions dels rescatadors de vendre i des de llavors ha estat enfrontat amb ells a la justícia.