Galeria de videos
18/11/2013.-Tràiler de 'Victor 'Young' Perez'

Victor ‘Young’ Perez és un biopic del jove campió del món de boxa jueu tunisià deportat al camp d’extermini d’Auschwitz el 1943.

El film (veure tràiler) està protagonitzat per Brahim Asloum, el primer boxejador francès en aconseguir guanyar la medalla d’or en els jocs olímpics de Sidney 2000 en la categoria mini mosca i el campionat del món l’any 2007 per la World Boxing Association (WBA).

El film relatà la carrera de Perez, quan a principis dels anys 30 es trasllada del seu país natal a París amb el seu coach i germà gran Benjamin. El mateix
1930 obté el campionat francès de pes mini mosca i un any més tard el campionat del món, fet que el converteix en el campió del món més jove de la història de la boxa. Perez va continuar lluitant fins al 1938 amb un total de 133 combats amb 91 victòries (27 per KO) i 26 derrotes.

La seva història de la pobresa a la riquesa finalitza de manera tràgica quan és internat al camp de concentració de Drancy, als afores de París, i deportat a Auschwitz III-Monowitz l’octubre de 1943. Allí és forçat pels nazis a combatre per a la seva diversió.

El director del film és Jacques Ouaniche,un guionista/director i productor francès. Aquest és el seu debut com a director de llargmetratges. 

01/02/2013.-Tràiler oficial de Hannah Arendt

El retrat que l'experimentada directora Margarethe von Trotta ha realitzat de la pensadora judeo-alemanya Hannah Arendt es va alçar el 2012 amb l'Espiga de
Plata del Setmana Internacional de Cinema Seminci de Valladolid. En la pel·lícula, la cineasta alemanya sintetitza el pensament de la filòsofa centrant l'acció en un segment de la seva vida, els quatre anys que van de 1960 a 1964. Un període de màxima importància dins del desenvolupament de les tesis que havia de defensar fins al final dels seus dies. Durant aquests anys va tenir lloc el procés contra Adolf Eichmann, responsable directe de la solució final i dels transports de deportats als camps de concentració alemanys. Entre abril i juny de 1961, Arendt, com a reportera del setmanari The New Yorker, va cobrir l'esdeveniment i va escriure una sèrie de reportatges sobre el judici i finalment un llibre titulat Eichmann a Jerusalem. La llibertat d'expressió es converteix en el tema principal d'aquesta pel·lícula, on Von Trotta recupera un fet del passat amb l'objectiu de desafiar consciències en el present.

25/09/2013.-Tràiler de 'The Railway Man'

Diari de Guerra.-20/09/2013.-Los ganadores del Oscar Colin Firth y Nicole Kidman protagonizan ‘The Railway Man’ la historia real de Eric Lomax, un soldado británico en la Segunda Guerra Mundial, que soportó agotadoras condiciones como trabajador forzoso en el ferrocarril de la muerte de Tailandia después de ser capturado por las tropas japonesas.

La película está protagonizada por Colin Firth i Nicole Kidman, dos de los actores más conocidos del mundo del cine actual, que por primera vez comparten reparto.

Después de su presentación en el Toronto International Film Festival (TIFF), el film del director australiano Jonathan Teplitzky compite este mes de setiembre en la sección oficial del Festival de Cine de San Sebastián. El primer pase está programado para el próximo martes, 24 de septiembre, a las 19.00 horas. El festival ofrecerá cuatro pases más del film. El film se estrenará en España el 13 de diciembre bajo el título "Un largo viaje".

Eric Lomax (Colin Firth) es un hombre tranquilo fascinado desde su infancia por los ferrocarriles. Conoce a Patti (Nicole Kidman), una tarde en un tren escocés. Es el año 1983. Así nace un noviazgo y la boda entre la pareja, pero en la noche de bodas y durante muchas de las noches siguientes Eric sucumbe a pesadillas paralizantes. Él no le proporciona a ella ninguna explicación.

Confundida y herida por la lejanía de su nuevo marido , Patti entabla amistad con el amigo de Eric, Finlay, (Stellan Skarsgård), quien finalmente revela el terrible secreto de su marido, fue uno de los miles de soldados británicos capturados por los japoneses durante la Segunda Guerra Mundial. Eric se vio obligado a trabajar en la construcción del ferrocarril entre Tailandia y Birmania, conocido como el Ferrocarril de la Muerte. Lomax fue brutalmente torturado por un oficial japonés cuando descubrieron una radio secreta. Al darse cuenta de que sólo hay una manera de salvar su matrimonio, Patti empieza la búsqueda del hombre que obsesiona el alma de su marido.

La adaptación de Jonathan Teplitzky del best seller de memorias de Lomax, publicadas en 1995, narra la impresionante y verdadera historia del viaje épico de un hombre hacía el perdón a los que le habían hecho un daño indecible. Jonathan Teplitzky nació en Sydney, Australia. Ha dirigido numerosos vídeos musicales, comerciales y series de televisión , así como los filmes Better Than Sex (2000), Gettin' Square (2003) y Burning Man (2011).

No es la primera vez que la historia de Lomax, que murió en 2012 a los 93 años de edad, ha sido tratada cinematográficamente. En 1995 el documental "Enemy, My Friend?", de Mike Finlason capturó el encuentro entre Lomax y uno de sus torturadores, Takashi Nagase.

03/02/2013.-Crònica de Russia Today de la commemoració del 70è aniversari del final de la batalla d´Stalingrad.

Crònica de Russia Today de la commemoració del 70è aniversari del final de la batalla d'Stalingrad. Amb imatges de la desfilada, recreacions del fets, imatges històriques i participació de veterans.

03/02/2013.-Tràiler oficial de Back to 1942

El director xinès Feng Xiaogang ha presentat la seva última obra 'Back to 1942'​​, la història d'una devastadora fam que va assolar el país el 1942, en plena Segona Guerra Mundial. El film es va presentar al Festival Internacional de Cinema Roma però no va obtenir cap premi.

'Back to 1942' ​​explica la història d'una fam de 1942 a la província de Henan de la Xina causats per una greu sequera, combinada amb tempestes de vent, llagostes, terratrèmols, malalties i la corrupció, amb almenys 3 milions de morts. Compta amb un repartiment ple d'estrelles incloent els actors xinesos Chen Daoming, Li Xuejian i Zhang Guoli, juntament amb dues estrelles de renom de Hollywood: Adrien Brody, que representa de periodista nord-americà, i Tim Robbins, que representa un sacerdot catòlic.

01/02/2013.-Tràiler del film alemany -Lore-

Sinopsi.-Primavera de 1945, la resistència alemanya s'esfondra. Mentre les forces aliades escombren Alemanya, cinc nens s'embarquen en un viatge que posarà a prova totes les idees que tenim de la família, l'amor i l'amistat. Amb el seu pare nazi i la seva mare empresondat per les forces nord-americanes i russes, es troben abandonats a un destí incert. Lore es fa càrrec dels seus germans i germanes, guiant-los de des Baviera a través d'un país devastat, cap a la seguretat de la casa de la seva àvia situada a 900 quilòmetres al nord. En el camí, els nens lluiten per sobreviure a les condicions que castiguen la postguerra mentre Lore comença a entendre la realitat i les conseqüències de les accions del seu pare nazi, el seu suport a Hitler i la seva guerra desastrosa, els seus coneixements i el suport directe de les atrocitats de l'Holocaust.