Emperor
Emperor

Diari de Guerra (A.C).-Tommy Lee Jomes i Matthew Fox protagonitzen ‘Emperor’, una història basada en fets reals, centrada en la figura del general nord-americà Douglas MacArthur, governant de facto en el Japó ocupat de 1945. El film està dirigit pel britànic Peter Webber.
La trama principal del film relata la transcendental decisió de castigar o salvar l’emperador japonès Hirohito pel seu grau de participació durant l’etapa d’expansionisme militar del país i els crims comesos contra els països ocupats.

El general, interpretat per Jones, assigna a un expert en la cultura i psicologia japonesa, el general Bonner Fellers (Fox, actor protagonista de la sèrie Lost) que investigui de manera secreta el grau de culpabilitat d’Hirohito i quina seria la millor decisió. Fellers protagonitza una romàntica trama secundària, objecte de crítiques, quan investiga de manera paral·lela el destí d’Aya (Eriko Hatsune), una guapa professora japonesa de la qual s’enamora abans de la guerra i que intenta salvar quan escull els objectius dels bombardeigs nordamericans.

El film s’estrena a Espanya el 7 de març.

Any:
2014
Gènere:
Front del Pacífic
Director:
Peter Webber
Intèrprets:

Tommy Lee Jones

Matthew Fox

Eriko Hatsune

Toshiyuki Nishida