Breve historia de la segunda guerra mundial
Breve historia de la segunda guerra mundial

Editorial Ariel.-Amb el seu estil narratiu únic i el seu profund coneixement de la nostra història recent, Norman Stone s'ha proposat descriure sis anys del més sagnant conflicte mai hagut, amb prop de 50 milions de morts.

Una guerra que va consumir el món i en la qual van estar implicades les forces aliades d'una banda i Nazis, feixistes i l'imperi nipó per l'altre. Des dels orígens suscitats per les greus depressions econòmiques del període d'entreguerres fins a l'esclat de les bombes atòmiques a Nagasaki i Hiroshima, passant per la invasió de Polònia, el front de l'est, les batalles al nord d'Àfrica, Burma i la guerra a el Pacífic. Stone desgrana els principals esdeveniments amb el seu estil àgil en aquest únic i concís volum.

L'autor

Norman Stone viu entre Oxford i Istanbul. És director del Centre Turc-rus de la universitat de Bilkent a Ankara. Ha estat professor d'Història moderna a Oxford i Cambridge i entre la seva extensa bibliografia s'inclou Breu Història de la Primera Guerra Mundial, publicat també a Ariel.