El Penedès sota les bombes
El Penedès sota les bombes

Cossetània Edicions.-Durant la primavera de 1937 els penedesencs van començar a veure ploure bombes amb impotència damunt les seves cases, fàbriques, camps de conreu, platges, ports, estacions de ferrocarril i carreteres, sense poder distingir en alguns casos quins objectius perseguia l’aviació agressora. Tot i que el front era lluny, a l’Aragó, el perill i les amenaces venien del mar i del cel, dels bombardeigs marítims i, sobretot, aeris… 

Els autors

Ramon Arnabat Mata (Santa Margarida i els Monjos, 1957). Doctor en Història, professor de la Universitat Rovira i Virgili i membre del grup de recerca consolidat ISOCAC. Director del projecte Tots els Noms (El Penedès, 1931–1979), president de l’Institut d’Estudis Penedesencs i autor de diversos llibres i articles sobre la Guerra Civil espanyola.

Adrián Cabezas Sánchez (Vilanova i la Geltrú, 1981). Llicenciat en Història i Diplomat en Estudis Avançats en Món Contemporani (UB), col·laborador de l’Institut d’Estudis Penedesencs i autor de diversos treballs sobre la Guerra civil espanyola.

David Gesalí Barrera (Barcelona, 1964). Llicenciat en Història, màster en didàctica de les ciències socials (UB) i autor de diferents títols i investigacions sobre l’aviació a la Guerra Civil.

David Íñiguez Gràcia (Barcelona, 1971). Doctor en Didàctica de les Ciències Socials i Patrimoni (UB), investigador especialitzat en l’aviació i la Guerra d’Espanya i autor de diversos treballs sobre aquesta temàtica.

Fitxa tècnica

Preu: 22.00€
ISBN: 978-84-9034-011-0
Nombre de Pàgines: 256
Nombre d'il·lustracions: 257 entre gràfics i fotografies
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: En rústica
Data primera edició: Octubre del 2012

Autor:
Ramón Arnabat i David Iñiguez
Any:
2012