L´hivern del món
L´hivern del món

Plaza & Janés.-La fascinant història que va començar a La caiguda dels gegants continua en aquest volum, ara amb els fills de les famílies britànica, gal·lesa, alemanya, americana i russa com a protagonistes. Narra les seves lluites personals, polítiques i militars durant l'auge de Hitler, la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i els anys del desenvolupament de la bomba atòmica. Segon lliurament de la trilogia The Century.

L'any 1933, Berlín és un focus d'agitació política i social. Lady Maud, ara l'esposa de Walter von Ulrich i mare de dos fills, publica articles en una revista setmanal que ridiculitzen al partit nazi mentre el seu marit manifesta la seva oposició al govern. Sembla, però, que res no podrà frenar el poder ascendent del canceller Adolf Hitler. Quan Maud rep la visita d'Ethel Williams i el seu fill Lloyd, tots seran testimonis de la tirania i la repressió de la nova Alemanya.

El regne del Tercer Reich s'estendrà fins a França i més enllà de la frontera russa. Mentre, a Anglaterra, Lloyd Williams, activista polític com la seva mare, lluitarà en l'exèrcit britànic per intentar frenar aquest avanç, abans d'allistar a les brigades internacionals de la guerra civil espanyola, on participarà en l'ofensiva de Saragossa i la batalla de Belchite .

Ty Gwyn, la mansió familiar dels Fitzherbert a País de Gal·les, es convertirà en acantonament per oficials, i durant la seva estada, Lloyd es sentirà atret per la dona de Boy Fitzherbert, la rica hereva americana Daisy Peshkov.

En aquesta magnífica novel·la èpica, Ken Follett transportarà el lector a través d'una Europa en ruïnes, trencada de nou per les guerres i els conflictes ideològics. Els fills de les cinc famílies, protagonistes de La caiguda dels gegants, forjaran el seu destí en els anys turbulents de la Segona Guerra Mundial, la Guerra Civil espanyola, el bombardeig de Pearl Harbor i l'era de les bombes atòmiques americanes i soviètiques.