dilluns, 13 de juliol de 2015 Tornar a les notícies
La popular Esperanza Aguirre demana derogar la Llei de Memòria Històrica

Agències.-13/07/2015.-La presidenta del PP de Madrid i portaveu del partit a l'Ajuntament de la capital, Esperanza Aguirre, ha demanat de nou derogar la Llei de Memòria Històrica que va aprovar el Govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero en la passada legislatura. Aguirre ha fet aquesta petició en la Conferència Política del PP celebrada a Madrid, on ha recordat que la diputada del Grup Popular Cayetana Álvarez de Toledo va fer aquesta petició de derogar aquesta norma en el fòrum sobre regeneració al·legant que és un "instrument poderós" d'aquells que volen "dividir" als espanyols.

"Estic d'acord amb Cayetana Álvarez de Toledo en què cal derogar la Llei de Memòria Històrica", ha manifestat Aguirre, una petició que ha fet pública en més d'una ocasió als llarg dels últims mesos.

Aguirre va aprofitar per assegurar que és un "disbarat" la proposta d'eliminació dels noms franquistes dels carrers de la capital i va avançar que s'oposaran si tira endavant la proposta. "A mi em sembla que tot això que s'ha dit és un disbarat, però la pròpia alcaldessa ahir va dir que això no seria així", ha indicat.