dimecres, 26 de novembre de 2014 Tornar a les notícies
Barcelona homenatja a vuit deportades al camp nazi de Ravensbrück

Redacció.-26/11/2014.-L’Amical de Ravensbrück organitza avui dimecres, a les 19.00 hores, l’acte Les dones de Ravensbrück. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes. Es fa en memòria de Carme Buatell, Alfonsina Bueno, Lola Casadellà, Neus Català, Carme Bartolí (Gardell), Conxita Grangé, Secundina Barceló i Mercedes Núñez,amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Memorial Democràtic i la Diputació de Barcelona. L'acte se celebrarà a Sala Cuina Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix , 7 Barcelona)

 

La presentadora de l’acte serà Rosa Badia. Hi participaran Anna Sallés i Marina Rossell, presidenta i la vicepresidenta de l’Amical de Ravensbrück; Francina Vila, regidora de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic; Alessio Elena, cantautor italià; David Carabén, cantant, i Sílvia Bel, actriu.

Marina Rossell interpretarà la cançó “Morir a Ravensbrück”, que va escriure amb l’escriptora Montserrat Roig com a homenatge a les dones catalanes internades en el camp de concentració alemany.