dilluns, 13 d'octubre de 2014 Tornar a les notícies
Els amics de Líster donaran una bandera original de la batalla de l'Ebre

Redacció.-13/10/2014.-Aquest proper dissabte, 18 d’octubre, a Corbera d'Ebre, la Associació Enrique Líster cedirà al Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (Comebe) una bandera original de la 11a Divisió de l’Exèrcit Popular de la República, dirigida per Enrique Líster, que fou una de les unitats que van destacar-se en la batalla de l’Ebre. La bandera forma part d’un conjunt d’objectes i documents que el militar republicà va llegar a l’associació que duu el seu nom, que els ha custodiat fins al moment.

L'acte es celebrarà a les 13.30 hores i comptarà amb la presència del president de l’Associació Enrique Líster, Antonio Mayo Gutiérrez, acompanyat per un grup de membres de l’asociació.

Prèviament, el membres de l’Associació Enrique Líster, a les 11,30 h, hauran reposat, a la Cota 705 de la serra de Pàndols, una de les plaques que va ser destruïda el passat mes de febrer. Uns vàndals van destrossar tres de les vuit plaques col·locades al mur memorial de l'espai.A banda de la placa erigida en honor a Líster també va ser destruïda una segona placa col·locada pel sindicat UGT i una tercera en record a un conjunt de soldats de l'Exèrcit de l'Ebre.