divendres, 19 de setembre de 2014 Tornar a les notícies
El camp d’aviació de la Sénia organitza el dissabte 20 una diada amb múltiples actes

Diari de Guerra.-19/09/2014.- L'Ajuntament de la Sénia el Patronat del Camp d'Aviació organitzen el dissabte, dia 20, la IV Diada commemorativa de la creació del camp d'aviació. Els actes començaran a les 10.00 hores amb l'acte inaugural, parlaments i obertura del centre d'interpretació, parades d'artesans i parades de venda de material militaria. A aquella hora, també, visita guiada al centre d'interpretació, Torre de les Coves de Martí i l'avió Mosca. El grup de recreació Ejército del Ebro oferirà, al seu torn, un acte de recreació històrica.

A partir de les 11.30 hores, exhibició d'aeromodelisme a càrrec de l'entitat Els Cards i, a partir de les 12.00 hores, visita aèria a càrrec de l'aeroclub Barcelona Sabadell i de l'aeroclub Alats-Club Esportiu La jornada matinal acabarà amb una dinar de campanya. L'activitat es reprendrà a les 16.30 hores amb una xerrada a càrrec de l'historiador Ramon Arnabat sobre els bombardeig aeris a Tarragona i l'Ebre.

La diada commemorativa finalitzarà una hora més tard amb la presentació i estrena del documental El diario de Peter Brill, el hombre que quería volar, a càrrec de Laureano Clavero, guionista i director.