divendres, 25 de juliol de 2014 Tornar a les notícies
El Centre 115 Dies de Corbera inaugura l'exposició 'Normandia, 70 anys després'

Diari de Guerra.- 25/07/2014.-El Centre d'Interpretació 115 Dies de Corbera d'Ebre (Terra Alta) va acollir ahir, dijous, la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Normandia, 70 anys després', produïda per Andreu Caralt i Maite Hernández, membres de l'empresa de guiatges Terra Enllà.

L'exposició està formada per una vintena d'imatges comentades sobre els actes del 70è aniversari del desembarcament de Normandia que es va commemorar el passat mes de juny. Una commemoració especial on es combina el record i admiració pels veterans amb l'auge dels recreadors, la diversitat i bellesa dels espais històrics o el record d'un episodi cabdal de la Segona Guerra Mundial.

Els assistents a l'acte inaugural van poder gaudir dels vins del Celler Frisach de Corbera d'Ebre, La mostra està oberta, en horari de matí i tarda, a la sala polivalent del centre d'interpretació fins al 7 de setembre. La presentació de l'exposició compt amb el suport del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (Comebe).