Galeria de videos
The Way Back movie trailer
66 aniversari de l'alliberament d'Auschwitz-Birkenau 27-01-2011
10/05/2013.-Tràiler del film 'La Mula'

10/05/2013-La pel·lícula 'La mula', protagonitzada per María Valverde i Mario Casas, arriba per fi a la gran pantalla signada per un director anònim. El cineasta Michael Redford va abandonar el rodatge just quatre dies abans que acabés, però l'equip va decidir continuar amb la feina i aquest divendres s'estrena a la fi.

La pel·lícula, basada en una història real que l'escriptor Juan Eslava Galán va narrar en una novel·la explica la història d'un humil cap del bàndol Nacional que durant la Guerra Civil es troba amb una mula blanca perduda enmig de la contesa. Amb el seu animal i 400 pessetes que porta a la butxaca intentarà conquerir una noia.

07/10/2012.-Tràiler del film Insensibles de Juan Carlos Medina

El director espanyol Juan Carlos Medina explora la memòria històrica a través del gènere fantàstic, com ja va fer Guillermo del Toro, en el seu debut com a cineasta amb "Insensibles", pel·lícula que ha presentat a la secció oficial competitiva del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2012, després de la seva presentació al Festival de Toronto i guanyar el Premi Méliès de Plata al Festival d'Estrasburg. Després d'un fatídic accident de cotxe, David (Àlex Brendemühl), un brillant neurocirurgià, és sotmès a una sèrie de proves que li diagnostiquen un càncer que necessita un trasplantament de medul·la. Per sobreviure, haurà de demanar ajuda als seus pares, però la seva resposta li revelarà una història oculta en un passat de silenci i de misteri, en la seva recerca, el protagonista descobreix que, durant la Guerra Civil, un grup de nens va néixer amb un estrany i desconegut malament: eren insensibles al dolor físic.

09/08/2012.-Tràiler El artista y la Modelo, de Fernando Trueba

El prestigiós director cinematogràfic espanyol, Fernando Trueba, estrenarà la seva nova pel·lícula 'El artista y la modelo' al festival internacional de cinema de San Sebatián, que es celebrarà entre el 21 i el 29 de setembre. El film participarà a la Secció Oficial i competirà per la Concha de Oro.

Trueba ambienta el film en un lloc de la França ocupada, no lluny de la frontera espanyola. Un vell escultor de fama, cansat de la vida i de la bogeria dels homes retroba, gràcies a l'arribada d'una jove espanyola escapada d'un camp de refugiats, el desig de tornar a treballar i esculpir la seva última obra.

La pel·lícula, rodada en blanc i negre i en versió original en castellà, compta amb un repartiment internacional encapçalat pel veterà actor francès, Jean Rochefort, la catalana Aida Folch i l'estrella del cinema italià Claudia Cardinale.

29/06/2012.-Tràiler del curtmetratge Lluvia de Plomo, segon premi de la II Muestra de Cortometrajes de la Guerra Civil de Abánades

"Lluvia de plomo" és un curt d'acció bèl·lic que et submergeix en la Guerra Civil Espanyola. Produït per Incromedia costat de l'Associació Sancho de Beurko. Segon premi al festival de curts temàtics sobre Guerra Civil de Abánades.

Dirigit per Fran Longoria.
Muntatge: Jose A. Carrillo i Fran Longoria
Postproducció: Jose A. Carrillo